Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Binnen de afdeling Elektrotechnisch Onderhoud (KO-E) van onze kerncentrale zoeken wij een Technicus Meet- en Regeltechniek. Je zorgt samen met je team ervoor dat de EMRA-installaties van de centrale in goede staat zijn en blijven. Ben jij de ambitieuze Technicus Meet- en Regeltechniek die wij zoeken?

 EPZ zoekt per direct een fulltime Technicus Meet- en Regeltechniek. Wij bieden jou naast een technisch uitdagende baan ook opleidingsmogelijkheden, een goed salaris en meer dan 40 vakantiedagen.

Woon je niet in Zeeland en ben je geïnteresseerd in deze functie? Wij bieden een prima verhuiskostenregeling zodat jij aan een nieuwe, uitdagende baan kan beginnen!

Wat ga je doen?
Als Technicus Meet- en Regeltechniek draag je bij aan het in goede staat houden en brengen van de EMRA-installaties van de kerncentrale. Je bereidt onderhoudswerk voor en bent voor jouw rayon karweiverantwoordelijke voor reparaties, revisies, vervangings- en modificatiewerkzaamheden. Je beheert de onderhoudscontracten van jouw rayon en onderhoudt contacten met leveranciers.

Het specifieke aandachtsgebied voor deze functie is instrumentatie/ meet-en regeltechniek. Vanuit deze functie draai je mee in de consignatiedienst (ca. 1x per 6 weken) waarvoor je een prima vergoeding ontvangt. Als Technicus Meet- en Regeltechniek ben je specialist en vraagbaak in jouw vakgebied en heb je affiniteit met andere vakgebieden.

Je vindt het belangrijk om te werken aan jouw eigen ontwikkeling en staat open voor het volgen van curssussen en trainingen. Onze voorkeur gaat uit naar een Technicus Meet- en Regeltechniek met ambiteuze plannen en doorgroei idealen.

 Wat vragen wij?

  • Een MBO niveau 4 diploma Elektro .
    Ook voor een startende HBO-er elektrotechniek is dit een uitdagende functie om onze techniek en organisatie beter te leren kennen. Wij geven veel aandacht aan de groei en ontwikkeling van mensen waardoor er kansen zijn om binnen de organisatie door te groeien.
  • Aanvullende relevante vakopleidingen op E/I-gebied zijn een pré.
  • Minimaal twee jaar ervaring in het onderhouden van vergelijkbare systemen en installaties.
  • Kennis van Engels en Duits in woord en geschrift.

Wat bieden wij?
– Een aantrekkelijk bruto maandsalaris gebaseerd op je ervaring en opleiding.
– EPZ vindt een goede work-life balance zeer belangrijk. Daarom krijg je 20 wettelijke vakantiedagen, vijf bovenwettelijke verlofdagen, dertien ADV-dagen en een vitaliteitsbudget van 2,5 dagen. Kortom, meer dan 40 vakantiedagen!
– Betaald ouderschapsverlof.
– Mogelijkheid om opleidingen te volgen en door te groeien binnen onze organisatie. Ben je bereidt op den duur een HBO opleiding Elektro te volgen? Ook hiervoor kennen wij goede regelingen.
– Toegang tot onze benefitshop. Je kan  bijvoorbeeld maandelijks je vakantiegeld uit laten betalen.

– 10% korting op collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis Achmea.
– Eventuele verhuiskostenregeling, waarbij wij ook jouw eventuele partner kunnen helpen bij het vinden van een geschikte baan in Zeeland.

Wie zijn wij?
Wij produceren al meer dan 40 jaar elektriciteit op een veilige en betrouwbare manier. Er werken bij ons bijna 500 mensen die samen een kleine 600 MegaWatt maken met windturbines en de enige kerncentrale van Nederland. Onze energie is volledig klimaatneutraal en genoeg voor ruim 1 miljoen huishoudens. Daarmee zijn we de grootste elektriciteitsproducent van Zeeland. Veiligheid staat voorop bij al onze handelingen, besluiten en overwegingen. Het voortdurend verbeteren van prestaties en installaties is verankerd in het werk van al onze medewerkers. Zo vragen wij jou bij indiensttreding een VOG aan te vragen en (functie afhankelijk) krijg je een medische keuring. Om je goed op je werk voor te bereiden word je intern opgeleid.

Meer informatie?
Voor meer informatie bel je met Ronald Vermeulen (Chef Elektrotechnisch Onderhoud), tel. 0113 – 35 6218.

Direct solliciteren? Stuur jouw reactie met cv naar vacatures@epz.nl.

Deze vacature is buiten EPZ opgesteld onder de functienaam Technicus Meet- en Regeltechniek, echter bij EPZ wordt deze functie Senior Technicus E genoemd.