Vind jouw uitdaging bij EPZ

Bij EPZ produceren we elektriciteit. Dat doen we al meer dan 45 jaar op een veilige en betrouwbare wijze. Er werken bij ons zo’n 400 directe en 300 indirecte collega’s die samen zo’n 530 MegaWatt CO2-arme energie maken. De energie is afkomstig van ons wind- en zonnepark en de enige kerncentrale in Nederland. Volledig klimaatneutraal en genoeg voor ruim 1,3 miljoen huishoudens. We zijn de grootste elektriciteitsproducent van Zeeland. Elektriciteit is belangrijk in de samenleving. Het moet veilig, schoon, zeker, duurzaam en betaalbaar blijven. Plug-in!

Ontmoet onze positievelingen

"Kernenergie is mensenwerk. Als EPZ-team willen we tot de besten ter wereld behoren. Net als bij topsport moeten wij onszelf steeds weer overtreffen, want ook op andere kerncentrales willen ze de beste zijn. Dat betekent gedisciplineerd werken volgens strenge regels. Bij elke klus vragen we ons af: zijn we er klaar voor? Ging het goed? Kan het beter? Werken bij EPZ betekent: samen willen groeien."

Sandra

, Adviseur Voortdurend Verbeteren

"Ik ben trots dat het ons lukt om onze kerncentrale uit 1973 voortdurend aan te passen aan de moderne eisen. Na vijftig jaar zijn er veel aanpassingen gedaan om de betrouwbaarheid en veiligheid te waarborgen. Inmiddels combineert de kerncentrale een verscheidenheid aan technieken van vroeger en nu. Zo zorgen we er voor dat we tot 2034 door kunnen. En wie weet ook wel daarna."

Matthijs

, Senior Technicus

"Borssele. Wat werken we mooi hier. Wat wonen we mooi hier."

Ronald

, Senior Werktuigkundige

"Bij EPZ ben je nooit te oud om te leren. Omdat wij in de nucleaire wereld voorop willen lopen, zijn wij het gewend trainingen en opleidingen te volgen. Ik denk dat er maar weinig bedrijven zijn waar je zoveel opleidingen mag en kan volgen. Als je ambitie hebt, krijg je bij EPZ eindeloos kansen om jezelf te blijven ontwikkelen."

Daniël

, Trainee Training & Qualification

"Ik was gekwalificeerd maar wel boven de veertig. Zou ik nog worden aangenomen? Ja dus!"

Mario

, Technicus en resourceplanner

"Ik ben ervan overtuigd dat wij met kernenergie bijdragen aan de energietransitie."

Suzy

, Hoofd Werktuigkundige

Heb je een vraag of wil je meer over EPZ weten?

Onze HR-adviseurs staan voor je klaar.