In een kerncentrale is toezicht belangrijk. Bij alles wat dagelijks plaatsvindt, kijkt iemand mee of dit veilig gebeurt. Daar zijn regels en voorschriften voor. Bochtjes afsnijden is niet toegestaan. Team Kwaliteitszorg ziet erop toe dat dit ook echt niet gebeurt.

Daarnaast ondersteunt het team Kwaliteitszorg de hele organisatie bij het voortdurend verbeteren van prestaties en installaties. Samen met vakinhoudelijke specialisten zetten zij zich in om goede ideeƫn te laten landen binnen en verbeteringen door te voeren.

Wat doet team Kwaliteitszorg

Team Kwaliteitszorg staat voor de uitvoering van intern onafhankelijk toezicht op de nucleaire veiligheid en stralingsbescherming. Ze is hiervoor zelfs eindverantwoordelijk. Ook coƶrdineert dit team het Voortdurend Verbeteren-programma van de organisatie.

"Kernenergie is mensenwerk. Als EPZ-team willen we tot de besten ter wereld behoren. Net als bij topsport moeten wij onszelf daarom steeds weer overtreffen. Dat betekent gedisciplineerd werken volgens duidelijke regels. Bij elke klus vragen we ons af: Zijn we er klaar voor? Wat ging er goed? Wat kan er beter? Werken bij EPZ betekent: met plezier samen willen groeien."

Sandra

, Adviseur Voortdurend Verbeteren

Heb je een vraag of wil je meer over EPZ weten?

Onze HR-adviseurs staan voor je klaar.