Klaar met je opleiding en op zoek naar zinvol technisch teamwork met toekomst?  Je loopt niet weg voor grote verantwoordelijkheden en wil aan de slag met kerntechniek? Je kunt direct beginnen in een startersfunctie of een traineeship volgen. Wij bieden je verantwoordelijk en uitdagend werk, interessante vervolgopleidingen en een prima werkomgeving.

Stippel jouw route uit voor een traineeship

EPZ heeft geen vast programma voor trainees. Juist daardoor is de flexibiliteit groot. HBO en WO-afgestudeerden die willen kennismaken met onze nucleaire organisatie, kunnen met ons in gesprek gaan over een traineeship. Samen met jou zullen wij ons oriënteren op een mogelijke carrière in ons bedrijf.  

Als trainee kom je in dienst bij EPZ. Je krijgt een tijdelijke aanstelling voor twee jaar en een salaris dat afhankelijk is van jouw opleiding en ervaring. Alle andere arbeidsvoorwaarden zijn ook van toepassing.

Ontdek je kwaliteiten

Een vaste EPZ-coach begeleid je met al je vragen. Je volgt een uitgebreide introductie en interne opleidingen. Zo doe je de benodigde specifieke vakkennis op en train je mee met onze mensen. Dat is goed voor jouw netwerk binnen ons bedrijf. We bieden je twee jaar lang alle mogelijkheden om jouw talent te ontwikkelen. 

De trainees die wij hebben (en hadden) maken kennis met zoveel mogelijk aspecten van ons bedrijf. Daarna maak je een keuze. 

  • Vond je het leuk? Dan kijken we naar een functie die bij jou past. Als dat lukt kun je snel verder groeien naar een senior-niveau.
  • Viel het tegen? Dan ga je een stuk waardevoller bij ons weg. Want je hebt veilig leren werken met kerntechniek, volgens procedures en richtlijnen. Dat maakt jou interessant voor andere technische bedrijven. 

Ontmoet onze positievelingen

"Ik ben trots dat het ons lukt om onze kerncentrale uit 1973 voortdurend aan te passen aan de moderne eisen. Na vijftig jaar zijn er veel aanpassingen gedaan om de betrouwbaarheid en veiligheid te waarborgen. Inmiddels combineert de kerncentrale een verscheidenheid aan technieken van vroeger en nu. Zo zorgen we er voor dat we tot 2034 door kunnen. En wie weet ook wel daarna."

Matthijs

, Senior Technicus

"Bij EPZ ben je nooit te oud om te leren. Omdat wij in de nucleaire wereld voorop willen lopen, zijn wij het gewend trainingen en opleidingen te volgen. Ik denk dat er maar weinig bedrijven zijn waar je zoveel opleidingen mag en kan volgen. Als je ambitie hebt, krijg je bij EPZ eindeloos kansen om jezelf te blijven ontwikkelen."

Daniël

, Trainee Training & Qualification

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een unieke ervaring. EPZ bedrijft de enige kerncentrale in Nederland die ook nog klimaatneutrale stroom opwekt. Een traineeship zoals bij ons, kun je nergens anders lopen. De ervaring die je bij ons opdoet is uniek en waardevol.
Wie bij EPZ werkt, helpt mee aan de zorgen van nu. Je draagt bij aan de productie van klimaatneutrale energie, die ook nog eens betaalbaar is. Een maatschappelijk relevante werkomgeving met veel toekomst. Er zijn plannen voor meer nieuwe kerncentrales.
Bij EPZ ontvang je een goed salaris en een 13e maand. We belonen ook bijzondere prestaties. Als je in ploegendienst werkt, krijg je een toeslag van 30%. Werk je over op een doordeweekse krijg je 50% toeslag en in het weekend zelfs 100%. Je kiest zelf of je hiervoor tijd of geld wilt ontvangen.
Bij een fulltime dienstverband van 40 uur kun je rekenen op 41,5 vakantiedagen. Zo kun je echt even opladen! Je kunt er ook voor kiezen om de bovenwettelijke vakantiedagen uit te laten betalen.
Binnen EPZ is een benefitshop ingericht. In deze 'digitale' shop heb je zelf de vrijheid om je persoonlijke arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld voor wat meer financiële armslag zorgen door je vakantiegeld maandelijks uit te laten betalen. Of fiscaal aantrekkelijker pensioen opbouwen.

Staat jouw eerste baan er niet bij?

Stuur dan een open sollicitatie. Wij zullen je als eerste een seintje geven als er een geschikte vacature voor je is. Je krijgt altijd bericht.

Heb je een vraag of wil je meer over EPZ weten?

Onze HR-adviseurs staan voor je klaar.