Ons motto? Voortdurend verbeteren! De lat ligt steeds weer ietsjes hoger. Vandaar dat onze kerncentrale nog steeds in de eredivisie speelt. Wij zijn met onze collega’s hard op weg naar ‘excellence’. Dat is het hoogst haalbare in de kernenergiewereld. We willen bovendien méér kernenergie. Meer kerncentrales, grote en kleine. We willen dus groeien.

Engineering

Het juiste onderhoud, op het juiste moment. Met deze grondhouding borgen de mannen en vrouwen van Engineering de (nucleaire) veiligheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de kerncentrale.

Productie

Team productie ‘maakt’ ons product: elektriciteit. Veilig en tegen een goede kostprijs. Let op de volgorde: veiligheid staat voorop!

Onderhoud

De mannen en vrouwen van Onderhoud voeren (preventief) onderhoud uit en handelen storingen af. Op het moment dat een klus is afgerond, stellen we ons alweer de vraag: kan het nog beter?

Monitoring

Radioactiviteit en straling kun je niet horen, voelen zien of ruiken, maar wel heel goed meten. En dat is waar het in dit team om draait.

Projecten

Team Projecten voert veilig en efficiënt projecten uit die de levensduur van de kerncentrale tot 2034 mogelijk maken. Het voortdurend verbeteren van een vijftig jaar jonge kerncentrale leidt tot bijzondere projecten.

Kwaliteitszorg

In een kerncentrale is toezicht belangrijk. Bij alles wat dagelijks plaatsvindt, kijkt iemand mee of dit veilig gebeurt. Daar zijn regels en voorschriften voor. Bochtjes afsnijden is niet toegestaan. Team Kwaliteitszorg ziet erop toe dat dit ook echt niet gebeurt en coördineert het voortdurend verbeterprogramma.

Beveiliging

De kerncentrale is dag en nacht beschermd. Het team Beveiliging zorgt voor de cyber security en de fysieke beveiliging van het complex van de kerncentrale.