Je zit nog op school. MBO, HBO of universiteit. Je wilt leren en sfeerproeven. Jouw talent inpluggen op ons mooie bedrijf. Dat kan. Meld je aan voor een stage bij EPZ en doe je eerste nucleaire ervaring op.

 

Vind een unieke stage of afstudeerplek met toekomst

We bedienen nu nog de enige kerncentrale van Nederland. Maar dat gaat veranderen. Borssele is door het kabinet aangewezen als locatie om er nog twee bij te bouwen! Blijf je na je stage bij ons ‘hangen’? Dan ga je dus een mooie toekomst tegemoet. Bovendien sta je in de voorhoede van de energietransitie. Je draagt bij aan een klimaatneutrale stroomvoorziening in 2050.

Check de voorwaarden

Er zijn veel stagemogelijkheden bij EPZ en je krijgt uiteraard een stagevergoeding en een mentor die je begeleidt en jou beoordeelt. Er zijn ook voorwaarden:

  • We hanteren een minimumleeftijd van 16 jaar.
  • Iedereen die bij EPZ wil stagelopen, moet een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen afgeven.
  • Wie in de kerncentrale zelf stage gaat lopen, moet in het bezit zijn van een geldig VCA-diploma.

Welke opleiding volg jij?

Stagelopen bij EPZ is mogelijk voor studenten van de volgende opleidingen:

  • MBO en HBO Werktuigbouwkunde, AOT, Maroff, Rewic, Elektro, Chemie en Natuurkunde.
  • Andere (ook niet-technische) HBO-opleidingen zoals bijvoorbeeld HRM, Facility Management en Communicatie.
  • WO met relevante technische richtingen als Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Natuurkunde.

Op zoek naar een ultieme stageplek?

Stuur een open sollicitatie. Dit kan kort en krachtig. Geef in ieder geval aan welke opleiding je volgt, hoe jouw gewenste stageplek eruitziet en om welke stageperiode het gaat. Wij kijken dan of we voor jou persoonlijk een mooie stageplek bij ons kunnen vinden. Je krijgt altijd bericht.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een unieke ervaring. Wij zijn de enige kerncentrale in Nederland en wekken klimaatneutrale stroom op. Een stage zoals bij ons, kun je nergens anders lopen. De ervaring die je bij ons opdoet is uniek en waardevol. Bovendien werk je mee aan een beter klimaat.
We zijn een heel technisch bedrijf en ook een heel veilig bedrijf. Veilig werken met kerntechniek, volgens vaste procedures en richtlijnen, maakt jou interessant. Voor ons, maar ook voor andere technische bedrijven. Wie bij ons stage heeft gelopen, heeft een streepje voor.
Een stage is waardevol voor jou, maar zeker ook voor ons. We waarderen jouw frisse blik en vernieuwende ideeën. Daar hoort een vergoeding bij. Als MBO-er ontvang je per kalendermaand een vergoeding van €250,-. Als HBO-er € 300,- en als WO-er € 350,-.
Je ontvangt een tegemoetkoming in de dagelijkse reis van huis naar werk. Woon je 100 kilometer of meer van de centrale, dan bespreken we samen de opties. Hybride werken of een tegemoetkoming in de verblijfkosten.

Heb je een vraag of wil je meer over EPZ weten?

Onze HR-adviseurs staan voor je klaar.