Wil jij kennismaken met de energiewereld? Kom meelopen of afstuderen in Borssele! EPZ biedt je de mogelijkheid! Wij ontmoeten graag jonge enthousiaste studenten die het geleerde in de praktijk willen toepassen of ons helpen onze processen te verbeteren in de vorm van een (afstudeer)onderzoek. Je krijgt een marktconforme stagevergoeding en natuurlijk worden je reiskosten vergoed. In sommige gevallen kan je ook gebruikmaken van carpoolmogelijkheden.

Stages
Er is veel mogelijk bij EPZ, maar er zijn ook voorwaarden. Zo hanteren wij voor stageplekken een minimum leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger dan 16, dan kunnen wij je helaas niet verder helpen. Iedereen die bij EPZ wil stage lopen, moet voor aanvang van de stage een VOG-verklaring overleggen. Wie in de centrale zelf stage gaat lopen, moet in het bezit zijn van een geldig VCA-diploma.

Stagelopen bij EPZ is mogelijk voor studenten van de volgende opleidingen:

  • MBO en HBO Werktuigbouwkunde, AOT, Maroff, Rewic, Elektro, Chemie en Natuurkunde.
  • Andere HBO-opleidingen zoals bijvoorbeeld P&A en Communicatie.
  • WO met relevante technische richtingen als Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Natuurkunde.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in een stage bij EPZ? Stuur ons een open sollicitatie. We bekijken of en zo ja welke mogelijkheden er voor je zijn. Voor ons stageaanbod sluiten wij zoveel als mogelijk aan bij de gebruikelijke stageperiodes van de onderwijsinstellingen. Dat betekent dat doorgaans de stageperiodes starten in de maanden augustus/september en in januari/februari. Graag ontvangen wij ruim van te voren (minimaal 2 maanden voor startdatum stage) je sollicitatie zodat we tijdig gesprekken kunnen voeren. Heb je vragen over een stage bij EPZ, neem even contact op met onze Afdeling P&O. Zij helpen je graag verder.

Stuur direct een stageverzoek.