Wonen in Zeeland
Filevrij woon-werkverkeer is niet het enige voordeel van Zeeland. De huizenprijzen liggen hier beduidend lager. Er zijn prima voorzieningen en steden zoals Middelburg, Vlissingen, Zierikzee of Goes zijn reuze gezellig en bieden genoeg (cultureel) vertier. Zeeland biedt volop mogelijkheden voor buitensport, recreatie op en rond het water en er is altijd wel een natuurgebied dichtbij. Behoefte aan wat meer leven? Binnen een uur ben je in grote steden als Antwerpen of Rotterdam. En door de Westerscheldetunnel liggen Terneuzen, Hulst, Gent en Brugge ook een stuk dichterbij.

Verhuizen naar Zeeland
Als Zeeland niet bij je om de hoek ligt, wil je misschien wel in onze mooie provincie komen wonen. Als je een operationele functie hebt, moet je binnen drie kwartier op onze locatie moet kunnen zijn. Dus dan is verhuizen misschien sowieso al aan de orde. Verhuizen naar Zeeland is bepaald geen straf: Zeeland biedt veel kwaliteit op het gebied van wonen en recreëren. Bovendien heeft EPZ genereuze bedrijfsregelingen o.a. een goede verhuiskostenregeling. EPZ helpt – als je dat wilt – om passend werk voor je meeverhuizende partner te vinden. Als dat nodig is, zet EPZ daar een professionele dienstverlener voor in.

Terugkeerondersteuning expatriates
Als je op dit moment voor een andere werkgever in het buitenland woont en werkt, helpt EPZ je met de terugkeer naar Nederland. Zodra je bij ons in dienst treedt, schakelt EPZ professionele hulp in om fiscale en verzekeringszaken uit te zoeken en te regelen.