We zijn een bedrijf dat 24/7 werkzaam is. Tegelijkertijd willen we met trots laten zien hoe wij klimaatneutrale stroom maken. Op kleine schaal organiseert EPZ werkbezoeken. Je kunt hiervoor een aanvraag doen. Deze aanvraag nemen wij in behandeling.

Vraag een werkbezoek aan

Via onderstaande knop kun je een aanvraag doen voor een werkbezoek. Recreatieve bezoeken zijn op dit moment helaas niet mogelijk. Rondleidingen vinden plaats van maandag tot en met donderdag van 14.30 tot 17.00 uur. De eerste mogelijkheid is over zes weken.

Voor een bezoek aan de kerncentrale gelden de volgende toelatingseisen:

  • De groepsgrootte bestaat uit minimaal 3 personen en maximaal 10 personen
  • Elke deelnemer is 18 jaar of ouder
  • Elke deelnemer is goed ter been
  • We hebben van elke deelnemer de persoonsgegevens ontvangen (wijzigingen in de persoonsgegevens van deelnemers kun je tot één week voor het bezoek doorgeven via de mail)
  • Het bezoek is werkgerelateerd

Goedkeuring

Onze beveiliging behandelt de aanvraag. Ook checken we of één van onze gidsen beschikbaar is en welke werkzaamheden er staan ingepland. Voldoet je aanvraag aan de toelatingseisen en staan alle andere seinen op groen, dan ontvangt de contactpersoon van de groep een bevestiging per mail. Pas als deze bevestiging is ontvangen, is het bezoek definitief.

Een veilige ontvangst

Op de dag van de rondleiding ontvangen wij u in het bezoekerscentrum. De beveiliging controleert uw persoonsgegevens. Neem hiervoor een paspoort of ID-kaart mee. Een rijbewijs is niet geldig.

Ook kleden we ons om. Voor elke deelnemer liggen de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen klaar.

Heb je voorafgaand aan het werkbezoek nog vragen? Laat het ons weten.

Waar bent u naar op zoek?