Een kerncentrale is een bijzondere plek. Om te werken én om aan te leveren. Wie voor het eerst bij ons komt, verbaast zich misschien over de vele regels en procedures. Die zijn er niet voor niets! We werken namelijk veilig of we werken niet.

Voorschriften

We vragen aan al onze leveranciers om zich te houden aan de voorschriften. Door mee te werken en gedisciplineerd te werken volgens onze voorschriften, houden we onze kerncentrale op het hoge veiligheidsniveau waar hij bekend om staat.

Dit moet je weten als je ons bezoekt!

Wie zich bij ons meldt, moet zich identificeren. Dat kan alleen met een geldig paspoort of ID-bewijs. Een rijbewijs is niet geldig. Houd daar rekening mee.

Opvallend is de bedrijfsbeveiliging. Die is streng. Even snel naar binnen en buiten is er niet bij. Naast identificatie vindt er ook controle van voertuigen en hulpmiddelen plaats.

Binnen de hekken gelden strenge voorschriften. Je wordt hierover uitgebreid geïnformeerd. Ook het werk in de kerncentrale is strak geregeld. Jouw EPZ-begeleider helpt je met de procedures en de voorschriften. Houd je daaraan.

Waar bent u naar op zoek?