In 2017 hebben we alle puntjes op de i gezet. Daarmee zijn we klaar om ook de komende 15 jaar een betaalbare klimaatbijdrage te leveren. Dit jaar publiceert EPZ voor de tweede keer het jaarverslag online. Lees het op www.epzjaarverslag.nl

Volledig klimaatneutraal!
EPZ heeft afgelopen jaar 3.220 GWh klimaatneutrale elektriciteit aan de samenleving geleverd en ondertussen de kerncentrale toekomstbestendig gemaakt. EPZ heeft daarmee de puntjes op de ‘i’ gezet en is klaar om ook de komende 15 jaar een betaalbare klimaatbijdrage te leveren. Dat geeft ons als samenleving de tijd om – in het licht van de klimaatverandering – de afweging te maken voor nieuw nucleair vermogen na 2034.

We besparen 2,5 miljoen ton CO2-emissie
We beginnen steeds meer te beseffen dat kernenergie een goed alternatief is. Voor wetenschappelijke, medische én klimaatneutrale energie-opties. In Borssele voelen wij ons hoeder van het praktisch ‘kennen en kunnen’ van het bedrijven van een kerncentrale.
EPZ houdt de Nederlandse nucleaire optie open tot 2034 met state of the art veilige, betaalbare en klimaatneutrale kernenergie. Een verzekering voor de toekomst.

EPZ schrijft zwarte cijfers dankzij de voor EPZ solide contractstructuur. Na belastingen bedraagt het netto-resultaat van EPZ 9,1 miljoen euro positief.

Dit jaar publiceert EPZ voor de tweede keer haar jaarverslag online. Zie zelf hoe onze medewerkers de puntjes op de ‘i’ zetten op epzjaarverslag.nl. Klik hier voor een pdf van het jaarverslag. Liever een geprint exemplaar? Stuur een mail met daarin uw postadres naar [email protected].